Los Chichos i Maldita Nerea, plats forts a la Festa Major de Viladecans

El director viladecanenc de cinema, Javier Ruiz Caldera, serà l’encarregat enguany de fer el pregó.

Ja està aquí Festa Major d’estiu de Viladecans. Del 7 a l’11 de setembre hi ha programat un ampli ventall d’activitats per a totes les edats. L’esdeveniment s'obrirà el dia 7 a les 20 hores amb el pregó a càrrec del director de cinema viladecanenc Javier Ruiz Caldera i la ja habitual Espavilada del Mamut, per despertar-lo de la seva letargia estival amb l’ajut dels Castellers de la ciutat. Una mica més tard, a les 22 hores, començarà el tradicional Piromusical al parc de la Marina, realitzat enguany per pirotècnia Estalella.

Cartell musical

Los Chichos (dijous 8, 22 h, parc del Torrent Ballester i Maldita Nerea (dissabte 10, 00.30 h, parc de la Marina) són els caps del cartell musical de la Fdesta Major. També actuarà l'Orquestra Maravella i es manté el certamen musical ‘Nits al Jardí’, als jardins de Magdalena Modolell, de caràcter intimista, en què actuaran els duos formats per Maria Arnal i Marcel Bagés (folk) i Félix Rossi i Marco Mezquida (jazz). També s'organitza una festa musical dedicada als anys vuitanta, amb l'actuació dels grups Insurrecció (banda tribut a El Último de la Fila) i 37 Graus (banda de versions de la mateixa dècada). A més, hi haurà dos concerts d'havaneres, un d'ells a la platja.

loschicos

Captura de pantalla 2016 03 21 a las 17.55.12

Les novetats

Una de les novetats d’aquest any és que el Correfoc no es farà després del Piromusical –el dia d'inici de la festa–, sinó que es trasllada a un altre dia: al dissabte 10. També la Trobada Castellera es trasllada: de diumenge, com és costum, a dissabte.

El parc de Can Xic tornarà a acollir la Festa Major Xica, amb activitats infantils i en la qual els protagonistas són els nens i nenes del municipi. Una altra activitat que els infants esperen cada any és la Mamullada, el 'correaigua' del Mamut de Viladecans, que tindrà lloc el dijous 8 (festiu a Viladecans), a les 16.30 hores, pels carrers del Barri Antic.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-Los Chicos-Maldita Nerea

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix