Moltes novetats a la Festa dels Miquelets 2016

Olesa de Montserrat celebra des d’avui i fins diumenge la vuitena edició on enguany hi ha una aposta per la gastronomia, així com més grups de recreadors i activitats programades.

Aquest cap de setmana Olesa de Montserrat farà un salt en el temps, fins a la Guerra de Successió, amb la vuitena edició de la Festa dels Miquelets, els dies 2, 3 i 4 de setembre. Enguany destaca l’aposta per la gastronomia (10 restaurants de la vila oferiran un menú especial de Miquelets i per primer cop es podrà tastar i comprar el Pa dels Miquelets, elaborat especialment per l’ocasió per l’olesà Miquel Jané, recentment nomenat mestre artesà. També es podrà tastar el vermut dels Miquelets), sense oblidar el rigor històric i la voluntat de superar les xifres de visitants de les darreres edicions (més de 10.000 persones). Segons l’alcaldessa, Pilar Puimedon, la Festa dels Miquelets “una lliçó d’història en viu” i per aquesta raó ha encoratjat la ciutadania a participar massivament en una festa declarada d’interès local.

La Festa dels Miquelets 2016 comptarà enguany amb més grups de recreadors, més activitats programades -un total de 36, deu més que l’any passat-, més veïns vestits de civil, i més empreses col·laboradores. I és que la Festa dels Miquelets s’ha consolidat ja dins el calendari festiu olesà, i poc a poc ho fa també dins el calendari festiu català, sobretot pel que fa a festes de recreació històrica. 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix