Arrenquen les obres per eliminar la via 0 de l’estació d’FCG de Can Ros

Imprimeix

L’objectiu és acabar amb els sorolls i les vibracions que pateix el veïnat quan els trens S33 finalitzen la seva ruta en aquest punt.

Des del passat 28 d’agost Ferrocarrils de la Generalitat (FCG) està treballant per traslladar la via 0 de l’estació de Can Ros a Sant Vicenç dels Horts a la de Quatre Camins, apartada del nucli urbà. L’objectiu és acabar amb els sorolls i les vibracions que pateix el veïnat quan els trens S33 finalitzen la seva ruta en aquest punt.

A més d’eliminar la via 0, també s’enderrocarà la passarel·la que transcorre paral·lela a aquesta via, incloent-hi els pilars de formigó, així com el passadís d’accés per al personal de FGC. Es preveu que les actuacions durin entre 4 i 6 setmanes i el cost estimat és de 65.000 euros.

L’eliminació de la via 0 de Can Ros és una actuació recollida al Pla d’Actuació Municipal (PAM) de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, que en el seu àmbit 17 (Infraestructures), busca “millores ostensibles en la funcionalitat de les xarxes de comunicació del municipi”.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts