L’escola bressol El Serralet implantarà bolquers reutilitzables

El nou projecte, que es posarà en funcionament aquest curs, suposa beneficis per a la salut dels infants i el medi ambient sense comportar un cost addicional per les famílies.

L’escola bressol El Serralet iniciarà aquest curs un nou projecte de bolquers reutilitzables que s’implementarà amb tots els alumnes del centre educatiu. El projecte està impulsat per les regidories de Medi Ambient i Educació de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, amb el suport de la Fundació per a la Prevenció de Residus i una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya. A principis de curs, les famílies seran convocades a una xerrada informativa per conèixer tots els detalls del projecte i resoldre els dubtes. 

Beneficis

L’ús d’aquests bolquers suposa beneficis tant per a la salut dels infants com per al medi ambient, sense que comporti cap cost addicional per a les famílies. Els bolquers reutilitzables estan fets de teixits naturals, no contenen cap producte químic, són adaptables a infants de diferents edats i permeten reduir notablement la quantitat de residus que genera l’escola bressol. Un servei de bugaderia recollirà els bolquers bruts, els rentarà i assecarà i els retornarà al centre, assegurant les condicions higièniques i sanitàries necessàries.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix