Sant Climent tindrà punts de videovigilància per prevenir robatoris

La decisió es pren després de les trobades mantingudes amb els veïns de zones afectades per robatoris en llars.

L’equip de govern municipal de Sant Climent de Llobregat va informar al ple municipal de la propera posada en marxa dels tràmits necessaris per a la instal·lació de videocàmeres en diversos espais públics del municipi. Aquesta mesura ve a donar resposta a les demandes realitzades pels veïns i veïnes de les zones afectades en els darrers temps per un increment de robatoris a les llars i amb els que s’ha reunit l’Ajuntament. En concret la videovigilància s’establirà a les cinc entrades amb les quals compta la població. Les imatges únicament seran visionades en cas que es registri un robatori o d’altres delictes i es confia en què aquesta decisió tingui també un efecte dissuasiu sobre els delinqüents.

Prèviament, a més de les reunions mantingudes amb els veïns, han estat requerits informes al respecte als Mossos d’Esquadra i a la Policia Local. A partir d’aquestes valoracions han estat triats els punts en els quals instal·lar els aparells de seguretat que, a més, compliran amb el que Departament d’Interior indica per a la col·locació de videocàmeres en espais públics.

Aquest proper mes de setembre està previst que es reuneixi la Comissió de Control dels Dispositius de Videovigilància de Catalunya i realitzi l’estudi i autorització de l’expedient del municipi de Sant Climent de Llobregat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Climent

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix