El Papiol endureix el control d’alcohol al carrer per la Festa Major

Hi haurà més controls policials i es prohibirà la venda i el consum de begudes alcohòliques a la via pública

Els darrers anys la Festa Major del Papiol, com també ha passat a molts d’altres municipis, ha atret gran afluència nocturna de joves d’altres poblacions, alguns dels quals han vingut només a fer “botellón”: consumir grans quantitats de begudes alcohòliques al carrer. Per evitar els problemes que se’n deriven, la Policia Local, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, tornaran a fer enguany controls als accessos i altres llocs de la població per vigilar de prop aquest tema i requisar, si cal, ampolles i altres recipients que continguin alcohol.

Aquest tipus de mesures es fan tenint en compte una sèrie de normes legals, com el decret aprovat el 25 de juliol de 2016, que prohibeix la venda i el consum de begudes alcohòliques a la via pública durant els dies de la Festa Major (llevat de les terrasses dels locals de pública concurrència, com ara bars, o en aquells llocs en què, amb motiu d’alguna activitat, les autoritats municipals hagin autoritzat que sí es pot).

Per fer complir aquest decret, els agents policials actuaran segons el que estableix la Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana. Podran, així, com a mesura preventiva i cautelar, decomissar begudes, que s’estiguin bevent en aquell moment o que s’estiguin transportant. Podran ser retirades a persones que vagin tant a peu com en vehicles.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix