Reconeixement d’Ensenyament a l’Escola d’Adults de Vallirana

Imprimeix

El centre està autoritzat per a la formació per a l’accés a cicles formatius de grau superior

El Centre de Formació d’Adults (CFA) de Vallirana ha estat autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com un dels centres que poden impartir formació per a proves d’accés als cicles formatius de grau superior, sense dependre pròpiament del departament. Fins ara el CFA Vallirana ja tenia reconeguda la formació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà. Amb aquesta autorització, el centre té tots els ensenyaments que imparteix reconeguts pel Departament.

L’Escola d’Adults de Vallirana fa molts anys que era centre autoritzat per a la preparació de proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i enguany ha estat el primer curs que ha impartit aquesta preparació per a grau superior, tot i que encara sense ser centre oficial, atès que la convocatòria per fer la sol·licitud va ser el febrer del 2015. Un cop iniciat el curs amb el professorat de secundària que disposava de la titulació requerida pel Departament d’Ensenyament per impartir el curs, es va poder fer la sol·licitud.

La resolució ha estat favorable per al CFA Vallirana i serà un dels dos centres del Baix Llobregat autoritzat que no depèn del Departament d'Ensenyament per al curs 2016-2017. Això suposa un benefici important per als alumnes, ja que podran gaudir de la suma del 20% de la nota obtinguda al curs presencial fet al CFA Vallirana a la nota de les proves lliures, tant per a les matèries comunes com per a les específiques.

Redacció / Fotos: Aj. Vallirana