Aturats faran tasques de manteniment de Sant Boi i el seu entorn natural

Imprimeix

També realitzant feines de suport administratiu i prevenció de riscos laborals durant amb un contracte de sis mesos.

Un total de 41 aturats participen actualment en el Programa complementari de foment de l'ocupació local i suport a la integració social de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. Durant sis mesos (de juiol a desembre), aquestes persones realitzaran tasques de manteniment de la ciutat i de l'entorn natural així com feines de suport administratiu i de prevenció de riscos laborals.

Objectius

Els objectius del programa "Foment de l'Ocupació i Suport a la Integració Social" són millorar la qualificació i habilitats professionals de les persones contractades i les seves possibilitats de mantenir-se en el mercat laboral. Aquesta mesura forma part del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona".

Els criteris prioritaris han estat: persones aturades inscrites a l'oficina de treball com a DONO (Demandant d'Ocupació No Ocupat) i que hagin exhaurit la prestació per desocupació. L'Ajuntament ha realitzat la selecció juntament amb els diferents departaments amb personal assignat segons els perfils i els llocs de feina oferts.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat