S’inaugura oficialment el nou centre comercial Parc Sant Feliu

Imprimeix

El centre, que va obrir les portes el 22 de juny ha permès de moment la contractació de 65 persones.

El nou centre comercial Parc Sant Feliu es va inaugurar oficialment aquesta setmana. A l'acte inaugural van assistir Maria Àngels Campderrós i Marc Botet, consellers, i Ferran Garcia, director general de la societat Caboel S.L.U., propietària i promotora de l'espai; els tècnics i empreses constructores que han han dut a terme l'actuació, així com representants de les diferents empreses comercials ubicades al centre comercial. Per part de l'Ajuntament van assistit l'alcalde de la ciutat, Jordi San José, acompanyat per regidors i tècnics municipals.

El centre, que va obrir les portes el 22 de juny, acull les botigues AKI Bricolaje (dedicada a la ferreteria i al bricolatge), Drim (joguines i puericultura), així com un restaurant Burger King i el supermercat Lidl, que ara disposa d'una major superfície respecte de l'antiga seu també a Laureà Miró. També hi ha la botiga de material esportiu Sprinter, que obrirà el proper mes d'agost. L'obertura d'aquests establiments ha permès de moment la contractació de 65 persones i el Servei Local d'Ocupació ha estat qui ha gestionat les ofertes de treball generades.

Tant l'alcalde com el director general de Caboel han destacat la millora urbanística i comercial d'aquest espai, situat en una de les principals entrades de Sant Feliu. A més l'alcalde ha ressaltat la injecció de confiança que genera a la ciutat i especialment a la seixantena de persones contractades.

Nova rotonda

La creació del nou centre comercial ha suposat també la construcció d'una rotonda al davant del complex. L'obra ha estat finançada per la societat Caboel S.L.U., promotora del centre comercial. La nova rotonda, adaptada per a persones cegues, permet millorar l'accessibilitat dels vehicles a la zona i facilita el pas dels vianants gràcies a l'habilitació de cruïlles amb semàfors. L'actuació també ha suposat la supressió de barreres arquitectòniques, la millora de l'espai d'entrada i sortida de l'aparcament del centre comercial, així com la millora de l'accessibilitat a les parades d'autobús i també del carril bici. A més s'han creat nous espais verds en tot l'entorn.

Redacció / Foto: Aj Sant Feliu de Llobregat