Viladecans The Style Outlets busca candidats per treballar al centre

Imprimeix

El programa municipal ‘Prepara’t per al teu futur’ ha format a persones de la ciutat per treballar en activitats comercials.

L'Ajuntament de Viladecans ha preparat, durant més d’un any, en col·laboració amb l’empresa Neinver –promotora del futur centre Viladecans The Style Outlets– a 140 persones de la ciutat en situació d’atur, a través de l’itinerari d'inserció sociolaboral 'Prepara’t per al teu futur', per comptar amb més habilitats i competències en el sector d’activitats comercials. Aquest sector està en creixement a la ciutat i al seu entorn, entre d’altres per l’obertura aquesta tardor del nou outlet. Els participants arriben amb bones competències per optar a participar en el Fòrum de l'Ocupació que posa en marxa Neinver per facilitar a les marques presents al centre acostar-se als candidats locals.

Entre el 13 i el 30 de juliol, tindrà lloc la primera fase de presentació de candidatures per participar en el Fòrum d'Ocupació, que organitzarà l'empresa promotora per facilitar a les marques participants els processos de selecció del seu personal de botigues. L'Ajuntament no intervé en la selecció de personal. En el Fòrum, que tindrà lloc el 15 de setembre, les marques participants en aquesta iniciativa realitzaran entrevistes personals amb els candidats que tinguin els perfils requerits.

Dues edicions

La iniciativa ‘Prepara’t per al teu futur’ ha realitzat dues edicions de sis mesos cadascuna, al centre de promoció econòmica Can Calderon, amb persones a l'atur que prioritàriament tenien alguna experiència prèvia en el sector i volien cercar feina en aquest. L’itinerari s’ha centrat a oferir coneixement i habilitats sobre l’activitat comercial, així com aprofundir en el domini de l’anglès, a més d’un assessorament individualitzat per potenciar les seves competències personals i coneixements per optimitzar la recerca de feina. 

En el cas dels idiomes, han pogut acreditar el seu nivell amb una titulació oficial, que els permet reflectir aquestes competències també en el seu currículum. En les classes també han participat professionals de l’empresa Neinver, que han capacitat als participants en els àmbits de l’atenció al públic, el visual merchandising, la gestió d’estocs en centres outlet o els recursos humans. 

Dels participants, el 86% eren dones i el 73% tenien entre 30 i 50 anys. Per ara, una de cada quatre persones que han participat a ‘Prepara’t per al teu futur’ s’ha inserit de nou al mercat de treball. Al setembre, està previst que es posi en marxa una tercera edició. 

Redacció / Foto: Neinver