Demà comença la Festa Major d’Estiu de Sant Vicenç dels Horts

Del 16 al 25 de juliol es podrà gaudir d'una quarantena d'activitats lúdiques, culturals i familiars.

La Festa Major d'estiu 2016 de Sant Vicenç dels Horts ja està aquí. Demà comença un ampli programa d'activitats que aplega una quarantena de propostes per a grans i petits. Enguany, els més menuts gaudiran d'allò més d'aquesta celebració estival, ja que el programa inclou activitats i propostes cada dia. La inauguració de la Festa Major d'estiu enguany serà a càrrec d'Eugeni Muñoz, mestre pastisser de Cal Muñoz, anomenat per la Generalitat Millor Jove Artesà Alimentari.

Les primeres activitats, però, tindran lloc dissabte 16 de juliol amb esdeveniments com la Festa de l'esport vicentí, un acte en reconeixement dels esportistes i entitats vicentines, o el 7è Festival de Jam-session, en el marc de l'Estiu de Cultura, entre d'altres.

Propostes per a tothom

Durant els dies de festes, la ciutadania trobarà espectacles infantils, cinema a la fresca, actuacions musicals, correfocs, cercaviles, teatre, dansa, festa de l'escuma i moltes altres propostes per gaudir d'aquest esdeveniment estiuenc al municipi baixllobregatí. D'altra banda, enguany tornen les Barraques de la Festa Major d'estiu, un espai amb terrassetes ubicat al carrer Comerç i gestionat per entitats, associacions i bars del municipi, on la gent podrà menjar, beure i gaudir d'actuacions en directe.

Podeu consultar la programació a www.svh.cat

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix