Demà torna a obrir la nova Piscina Municipal de Gavà

L’Ajuntament garanteix la seguretat dels usuaris i els tècnics iniciaran el projecte de reparació del mur que es va desplomar diumenge.

La Nova Piscina Municipal de Gavà torna a obrir les portes aquest dimecres. Hores d’ara s’ultimen els treballs perquè la instal·lació torni a funcionar amb totes les garanties de seguretat per a les persones usuàries. Així s’està acabant d’aputalar el tram del mur que es va desplomar diumenge, concretament la part del tancament de façana que genera la diferència d’alçada de la coberta plana sobre els vestidors i la coberta inclinada de la zona de vas de piscina a la façana del carrer de Lluís Borrassa cantonada amb el carrer de Reina Elisenda.

Cal recordar que el mur caigut és superficial i en cap cas ha quedat afectada l'estructura de l'edifici. També s’està acabant d’enderrocar el tram de mur més afectat i al llarg d’aquesta setmana es col·locaran unes lones provisionals i es retirarà completament la runa.

Els tècnics municipals procediran a elaborar el projecte de reparació del mur, uns treballs que es portaran a terme properament i que es desenvoluparan de manera que comportin les mínimes afectacions possibles als usuaris de la piscina.

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix