Sant Boi enceta avui el programa d’activitats Viu l’Estiu 2016

Imprimeix

La celebració a principis de setembre del 80è Aplec de Sant Ramon es posarà el punt final a la programació.

L’Ajuntament de Sant Boi ha programat un seguit d’activitats d’estiu per a la ciutadania. Viu l’Estiu 2016 és el nom genèric d’una programació variada que s’allargarà durant els mesos de juliol i agost i finalitzarà el primer cap de setmana de setembre amb l’Aplec de Sant Ramon, la trobada clàssica a l’ermita del mateix nom que enguany arribarà a l’edició número 80.

Cultura a la fresca

El consistori municipal ha confeccionat un conjunt d'activitats de cap de setmana amb el nom de Cultura a la Freca, que recull projeccions de cinema a la fresca al parc de la Muntanyeta, vermuts musicals i altres concerts a diferents espais públics de la ciutat, amb la col·laboració de bars i operadors locals, i altres activitats amb la clara finalitat de divertir i fer passar una bona estona amb la família i els amics.

Oci familiar i més

Per als nens i les nenes, estan programades ludoteques i tallers. A més, al llarg de l’estiu, es podran visitar exposicions al Museu, a Can Castells Centre d’Art i a la Biblioteca Jordi Rubió i Barraquer. El Festival Karxofarock, campionats esportius, sopars a la fresca, el Mercat de Pagès dels divendres i, fins i tot, tallers per aprendre anglès s’afegeixen a una programació pensada per poder gaudir de Sant Boi durant els mesos del temps de calor.

Per a consultar la programació de Viu l’Estiu 2016 cal adreçar-se a: www.santboi.cat


Redacció / Foto: Aj. Viladecans