La Policia Local de Castellví es passa al blau i canvia de nom

El cos estrena com a nova denominació la de Guàrdia Municipal amb un no color corporatiu dels agents.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha efectuat les darreres setmanes un canvi d’imatge i de nom de l’antic Cos de Vigilants del municipi. Així, s’ha estrenat la nova denominació de Guàrdia Municipal i s’ha adoptat el blau com a color corporatiu dels agents, tot plegat amb l’objectiu de contribuir a una millor identificació per part de la ciutadania tant del cos com de les seves tasques. Les funcions que realitzava el cos no han variat pel canvi de denominació.

El canvi d’imatge i denominació, segons el regidor de Seguretat Ciutadana, José Cara, respon al fet que “creiem que pot transmetre una millor identificació dels agents per part de la ciutadania, entre d’altres motius per la relació que tradicionalment s’ha establert entre el color blau i els cossos de vigilància i seguretat”. El regidor també ha volgut ressaltar que “l’experiència de tots els guàrdies i el seu coneixement del municipi ens han permès introduir, en aquest darrer any, millores en diferents àmbits que ens aporten una major eficàcia en el treball de la Guàrdia Municipal.”

Complicitat ciutadana

El regidor de Seguretat Ciutadana assenyala també que és objectiu de l’equip de govern cercar “una major complicitat de la Guàrdia amb els veïns i veïnes de Castellví”. Per a Cara, la col·laboració ciutadana “és imprescindible” per causa de la naturalesa del terme, amb una superfície important i molta població residint en nuclis de baixa densitat i molts quilòmetres de carrer.

 

Redacció / Fotos: Aj. Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix