La remodelació del Polígon Industrial Centre, en mans de la ciutadania

L'Ajuntament de Viladecans busca més consens després de rebre 76 al·legacions a la primera proposta de modificació del planejament urbanístic.

El camí per transformar el Polígon Industrial Centre de Viladecans en un espai d'activitat econòmica modern i atractiu engega una nova fase. Aquesta setmana l'Ajuntament va constituir una comissió ciutadana que analitzarà les al·legacions al projecte de modificació urbanística per assolir una proposta amb el màxim de consens. La comissió s'ha posat en marxa arran d'una moció aprovada al Ple Municipal de l'abril amb el suport de tots els grups polítics per promoure més participació popular en el projecte. De la comissió en formen part una trentena de persones: directius municipals, representants de tots els grups municipals, empresaris i propietaris del polígon, plataformes ciutadanes, sindicats de treballadors, organismes empresarials locals i comarcals i associacions veïnals.

Tres meses de treball

La primera decisió de la comissió va ser crear tres meses de treball sobre aspectes destacats. D'una banda, la remodelació urbana de l'entorn de l'avinguda Generalitat; per l'altra, de l'urbanisme i la promoció i competitivitat empresarial i, en tercer lloc, dels aspectes relatius a la mobilitat i l'eficiència energètica. Aquestes taules es reuniran periòdicament fins al setembre i elevaran les seves conclusions al plenari de la comissió.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix