×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

L'Ajuntament de Begues millorarà la zona esportiva

Imprimeix

El consistori ha aconseguit finançament supramunicipal per a la construcció d'uns nous vestidors i la reordenació de la zona exterior.

En el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019, l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, va reunir-se amb la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, per demanar-li inversió per a aquest espai del municipi. Aquest ens ha aprovat una aportació de 517.000 €, que arribaran en dos anys, a partir del 2017. Aquest finançament no cobrirà la totalitat del cost del projecte de la zona esportiva però ajudarà en el desenvolupament d'aquesta inversió que permetrà adaptar l’equipament a les necessitats dels seus usuaris.

Actuacions

L'estudi realitzat preveu la construcció d'uns nous vestidors al camp de futbol. Aquests estaran ubicats en un nou edifici rectangular que es dividirà en dues parts unides per un porxo. En una d'aquestes parts està previst ubicar-hi aquells espais més relacionats amb la pràctica esportiva i, en l'altra, hi haurà el servei de bar i una gran sala polivalent que pretén cobrir els usos que actualment es dóna a la sala annexa del bar. El projecte preveu també la reordenació de la zona exterior que envolta el camp de futbol.

Redacció / Fotos: Aj. Begues