L'Ajuntament de Begues millorarà la zona esportiva

El consistori ha aconseguit finançament supramunicipal per a la construcció d'uns nous vestidors i la reordenació de la zona exterior.

En el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019, l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, va reunir-se amb la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, per demanar-li inversió per a aquest espai del municipi. Aquest ens ha aprovat una aportació de 517.000 €, que arribaran en dos anys, a partir del 2017. Aquest finançament no cobrirà la totalitat del cost del projecte de la zona esportiva però ajudarà en el desenvolupament d'aquesta inversió que permetrà adaptar l’equipament a les necessitats dels seus usuaris.

Actuacions

L'estudi realitzat preveu la construcció d'uns nous vestidors al camp de futbol. Aquests estaran ubicats en un nou edifici rectangular que es dividirà en dues parts unides per un porxo. En una d'aquestes parts està previst ubicar-hi aquells espais més relacionats amb la pràctica esportiva i, en l'altra, hi haurà el servei de bar i una gran sala polivalent que pretén cobrir els usos que actualment es dóna a la sala annexa del bar. El projecte preveu també la reordenació de la zona exterior que envolta el camp de futbol.

Redacció / Fotos: Aj. Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix