Los Vivancos inauguren el nou local de Ses Dansa

Imprimeix

L’acte va aplegar més de 200 persones i el nou espai estarà destinat a impartir classe de diferents modalitats de ball.

El grup Los Vivancos van tallar la cinta de la inauguració del nou local que Ses Dansa ha obert a Sant Esteve Sesrovires. Més de dues-centes persones van participar en l’acte, la majoria alumnes de l’escola que dirigeix Manoli Rodríguez. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo i diversos regidors de l’ajuntament també hi van ser presents.

Els components del famós grup Los Vivancos es van mostrar molt propers amb els assistents. Els ballarins van conversar amb els alumnes i van respondre a les preguntes que se’ls hi va formular. També es va projectar un vídeo d’un dels seus espectacles.

XERRADA DE LOS VIVANCOS w

El nou local

El local té 136 metres quadrats, que estan distribuïts en dues sales, dos vestidors i recepció. Avui, 2 de juny, comencen les classes en el nou equipament, que es troba a l’Avinguda Montserrat 16, local 5. Donat que l’escola té en l’actualitat 237 alumnes, el nou centre no substitueix l’aula polivalent del Camp de Futbol Municipal, sinó que se suma com un nou espai per a la docència i la pràctica de les diferents formes de ball que imparteixen els professors i professores de Ses Dansa (dansa-jazz, dansa urbana, ballet, etc).

Redacció / Fotos: A. Sant Esteve Sesrovires