El PAM de Sant Vicenç incorpora més del 80% de les propostes ciutadanes

L’equip de govern mantindrà una segona ronda de converses amb els diferents grups municipals per acabar de consensuar el document definitiu del Pla d'Actuació Municipal.

L’auditori de l’Institut dels Salesians de Sant Vicenç dels Horts va acollir la presentació dels resultats del procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal (PAM), que recull les actuacions més importants que realitzarà el consistori en els propers anys. Els assistents a l’acte van poder conèixer les quatre prioritats del PAM (el desenvolupament econòmic i l’ocupació; la cohesió i el benestar social; l’ordenació del territori, la regeneració urbana i les mesures de sostenibilitat; i el govern obert) i les accions que se’n deriven, moltes d’elles aportades per molts vilatans durant el procés de participació ciutadana amb què ha comptat la realització d’aquest PAM.

En un acte conduït pel divulgador i científic vicentí Dani Jiménez, regidors i ciutadans van repassar a dalt de l’escenari algunes de les propostes més destacades del PAM i van resoldre dubtes. L’alcaldessa Maite Aymerich va anunciar que el full de ruta del govern incorpora més del 80% de les propostes fetes durant el procés de participació, mentre que el regidor de Participació Ciutadana, Arnau Mata, va fer un balanç positiu de tot el procés realitzat fins a arribar a l’actual document del PAM.

Música i refrigeri intercultural

L’acte de presentació del PAM va comptar amb l’actuació en directe d’uns joves de l’Escola de Música de Sant Vicenç i, un cop acabat, es va portar a terme un refrigeri intercultural, elaborat per l’Associació Veïnal de La Guàrdia, els Carallots i l’Associació Islàmica de Sant Vicenç.

Ara l’equip de govern mantindrà una segona ronda de converses amb els diferents grups municipals per acabar de consensuar el document definitiu del Pla d'Actuació Municipal, que està previst s’aprovi en el Ple del mes de juliol.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix