Festa gran al Parc dels Torrents d’Esplugues de Llobregat

Imprimeix

Es presentarà el jardí dels sentits dissenyat pel Consell dels Infants durant el curs 2015-2016.

Com és tradició el proper 4 de juny, de 17.30 a 20.30 hores, se celebrarà la Festa del Parc dels Torrents així com al Camp Municipal Salt del Pi. Una oportunitat per gaudir a l'aire lliure de jocs, esports, tallers i activitats interculturals per a totes les edats.

Activitats

Al camp de futbol Salt del Pi se celebrarà la tradicional Festa del Joc i de l'Esport, amb una mostra d'entitats esportives, un espai d'aventura, jocs d'aigua, inflables, ludoteca i partits de diversos esports.

A l'escenari del parc hi haurà una exhibició de gimnàstica artística, dansa moderna i funky, a més d'una classe de zumba. Per altra banda, l'Espai Esplujove proposarà jocs de rol, futbol botons i jocs d'aigua, entre d'altres. Alumnes dels cursos de l’Espai Jove Remolí i de l’Oficina Jove d’Emancipació faran una mostra de danses hindús.

Una gimcana infantil, manualitats i tallers, el photocall de la diversitat, jocs procedents d'arreu del món i alguna sorpresa més es podran trobar a l'Espai Intercultural de la Festa del Parc dels Torrents.

La novetat

Com a novetat, enguany els nens i nenes del Consell d’Infants podran veure el jardí que ells mateixos han dissenyat. Alumnes de 5è i 6è de primària de diferents escoles de la ciutat han treballat i debatut durant el curs 2015-2016 un jardí inspirat en els sentits. Aquest dissabte veuran plasmada la proposta que van presentar a l'Ajuntament. També podran participar a diferents tallers relacionats amb el medi ambient: caixes niu, vehicles sostenibles i plantes.

Redacció / Foto: Arxiu