Festa gran al Parc dels Torrents d’Esplugues de Llobregat

Es presentarà el jardí dels sentits dissenyat pel Consell dels Infants durant el curs 2015-2016.

Com és tradició el proper 4 de juny, de 17.30 a 20.30 hores, se celebrarà la Festa del Parc dels Torrents així com al Camp Municipal Salt del Pi. Una oportunitat per gaudir a l'aire lliure de jocs, esports, tallers i activitats interculturals per a totes les edats.

Activitats

Al camp de futbol Salt del Pi se celebrarà la tradicional Festa del Joc i de l'Esport, amb una mostra d'entitats esportives, un espai d'aventura, jocs d'aigua, inflables, ludoteca i partits de diversos esports.

A l'escenari del parc hi haurà una exhibició de gimnàstica artística, dansa moderna i funky, a més d'una classe de zumba. Per altra banda, l'Espai Esplujove proposarà jocs de rol, futbol botons i jocs d'aigua, entre d'altres. Alumnes dels cursos de l’Espai Jove Remolí i de l’Oficina Jove d’Emancipació faran una mostra de danses hindús.

Una gimcana infantil, manualitats i tallers, el photocall de la diversitat, jocs procedents d'arreu del món i alguna sorpresa més es podran trobar a l'Espai Intercultural de la Festa del Parc dels Torrents.

La novetat

Com a novetat, enguany els nens i nenes del Consell d’Infants podran veure el jardí que ells mateixos han dissenyat. Alumnes de 5è i 6è de primària de diferents escoles de la ciutat han treballat i debatut durant el curs 2015-2016 un jardí inspirat en els sentits. Aquest dissabte veuran plasmada la proposta que van presentar a l'Ajuntament. També podran participar a diferents tallers relacionats amb el medi ambient: caixes niu, vehicles sostenibles i plantes.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix