L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ja té un nou web de turisme

Imprimeix

L'objectiu principal del portal serà la promoció de tota l'oferta cultural, natural i patrimonial del municipi.

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat presenta avui en el saló de sessions el seu nou web municipal de turisme: www.turismeolesademontserrat.cat. És una eina pensada per ser el referent sobre l’oferta cultural, lúdica i festiva del municipi, alhora que pretén posar en valor els enormes atractius d’Olesa.

La regidoria de Turisme vol aprofitar, per tant, la proximitat amb Montserrat, el desenvolupament del projecte del camí fluvial del Llobregat, les representacions de La Passió, l’oli o la Festa dels Miquelets, entre molts d’altres atractius, per atreure visitants al municipi i que això reverteixi també en l’economia local. El regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament d’Olesa, i responsable de Turisme, Dídac Solà, ha destacat que el web de turisme vol ser l’eina principal “per donar a conèixer entre la gent de fora tot el repertori d’oferta que hi ha a Olesa”. Per a l’elaboració del nou web de Turisme, l’Ajuntament d’Olesa s’ha anat reunint, des de ja fa un any, amb les entitats olesanes, que han rebut positivament aquesta iniciativa  municipal.

Cinc apartats diferents

Pel que fa a la nova pàgina web, Olesa Turisme aposta sobretot per l’impacte visual. El web es divideix en cinc apartats: què visitar, el cicle festiu, rutes, gastronomia, i l’agenda. S’han creat enllaços a les respectives pàgines web i s’ha potenciat els seus atractius, amb informació exhaustiva sobre la seva activitat i com participar-hi. Per a Dídac Solà, el web “és la carta de presentació, la punta de l’iceberg per potenciar Olesa turísticament.”

Redacció / Foto: Aj. Olesa de Montserrat