SEAT convoca vaga els caps de setmana de juny i juliol

Els sindicats denuncien un bloqueig de les negociacions del conveni col·lectiu.

Les Seccions Sindicals de CCOO i UGT de SEAT han anunciat que convoquen vaga els caps de setmana del mes de juny i juliol a les factories de Martorell, Zona Franca i el Prat de Llobregat, davant la situació de bloqueig en què es troben les negociacions del conveni col·lectiu de l’empresa, per intentar forçar un avanç que signifiqui una millora de les condicions laborals dels treballadors i un repartiment just dels beneficis.

En matèria econòmica, la representació sindical demana que es concreti una paga de beneficis transparent, que permeti un repartiment just dels beneficis que s’obtenen gràcies a l’esforç dels treballadors, i que s’augmenti la prima i el plus de producció.

També reivindiquen que es vinculi el conveni a un pla industrial, que garanteixi l’estabilitat en l’ocupació, i una regulació més estricta de les condicions de contractació per ETT. Així mateix, que s’apliqui el conveni sectorial de referència a les contractes i subcontractes que treballen per a SEAT per evitar la precarització de les condicions laborals en aquestes empreses.

En els proper dies, CCOO i UGT mantindran una reunió amb el president de SEAT per intentar desbloquejar la negociació.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix