Els trajectes entre Molins de Rei i Sant Feliu seran menys cars

Imprimeix

Passen a costar una zona, mentre que l’equip de govern molinenc continuarà insistint a incorporar definitivament el municipi baixllobregatí a la zona 1.

Des de demà 1 de juny els trajectes realitzats amb títols de transport públic integrats entre Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat passaran a costar una sola zona si es disposa d’una T-10, T-50/T-30 o T-Família. La Generalitat de Catalunya accedeix a les continuades reivindicacions de l’Ajuntament i de la ciutadania i resol un greuge històric, ja que consideraven una injustícia flagrant haver de pagar el mateix per anar al centre de Barcelona que per fer els dos quilòmetres que hi ha fins a la capital de la comarca. Malgrat aquesta important millora, el govern subratlla que continuarà insistint per incorporar definitivament Molins de Rei a la zona 1.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha celebrat la notícia i ha destacat que “s’ha resolt un greuge històric per la gent que havia d’anar a la capital comarcal a treballar, o als jutjats, o a l’agència Tributària o als serveis sanitaris, i que havia de pagar dues zones”. Casals s’ha mostrat convençut que “un cop resolta aquesta situació injusta segur que ens en sortirem en la reivindicació de pagar un preu just i equitatiu pels quilòmetres de transport públic que fem des del nostre municipi.”

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha recordat que “l’eliminació de les dues zones per anar de Molins de Rei a Sant Feliu ja era una demanda plantejada a la ponència del transport de la zona 1” i ha assegurat que “aquesta bona notícia ens anima i ens esperona a continuar treballant perquè Molins de Rei sigui inclòs de forma definitiva a la zona 1, perquè no pot ser que ens valgui el doble anar a Barcelona del què li val a una persona de Gavà.”

Els canvis en el preu dels bitllets tindran efecte a tot el sistema integrat dels transports públics que tenen parades a Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat.

Redacció / Fotos: Arxiu