Campanya per la prevenció de consum d’alcohol en els menors a Olesa

Imprimeix

Una de les accions previstes serà conscienciar els establiments comercials sobre la prohibició de venda de begudes alcohòliques a menors d’edat.

Diversos departaments de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat impulsen una campanya per prevenir el consum d’alcohol entre menors d’edat. Aquesta iniciativa s’ha posat en marxa arran de problemàtiques detectades relacionades amb els riscos del consum entre joves del municipi, i específicament entre els menors d’edat. La regidora de Seguretat Ciutadana, Susana Yáñez, ha destacat que la campanya vol “aconseguir que la població es conscienciï sobre els veritables problemes que comporta el consum d’alcohol entre menors.”

Xerrades i visites a establiments

La campanya inclourà diferents activitats com per exemple una sèrie de xerrades als instituts. A més, la policia local té previst visitar els establiments comercials per tal d’explicar-los la campanya i proposar-los de penjar cartells per evitar la venda de begudes alcohòliques a menors. De moment, la policia local ja ha fet les primeres visites i la valoració és molt positiva, ja que els comerciants estan disposats a col·laborar.

Redacció / Foto: Aj. Olesa de Montserrat