Sant Just participarà en el projecte europeu “Rutes singulars”

És un projecte de promoció local que compta amb una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional i que es durà a terme durant tres anys.

Sant Just participarà en el projecte europeu “Rutes singulars”, mitjançant el qual es duran a terme diferents accions de promoció del municipi baixllobregatí com ajudes a emprenedors/es artístiques i creatives, intercanvis d’accions culturals i de promoció del patrimoni artístic i cultural entre ciutats, entre d’altres.

El projecte, coordinat des de la regidoria d’Ocupació i Empresa, compta amb una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i es durà a terme durant tres anys. L’aprovació d’aquest projecte per part del comité de programació del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya França Andorra, suposarà per a Sant Just l’entrada de gairebé uns 300.000€. La subvenció global és de 1.438.801€.

Cinc ciutats

Les ciutats implicades en el projecte són Tournefeuille, Foix, Barakaldo, Irún, Sant Just Desvern, i també participa la Fundació Kreanta de Barcelona. La presentació oficial es farà el 17 de juny a la localitat francesa de Tournefeuille, que lidera el projecte, a la qual hi assistiran l’alcalde, Josep Perpinyà, i la regidora d’Ocupació i Empresa, Carrasumada Serrano.

Redacció / Foto: Aj. Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix