L’Ajuntament d’Esplugues impulsa un clúster farmacèutic

El consistori va iniciar amb el grup Ferrer una ronda de contactes amb empreses locals per explicar amb detall el contingut del Pacte per a la reactivació econòmica i la creació d'ocupació de qualitat.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, va visitar les instal·lacions de l'empresa farmacèutica Ferrer. La visita s’inscriu en el desenvolupament del recentment signat pacte per a la reactivació econòmica i la creació d’ocupació d’Esplugues, que entre els seus objectius té el de “potenciar la relació entre l’administració i les empreses i entre elles mateixes a través d’una estratègia de clústers”. A Esplugues hi ha una destacada concentració d'empreses del sector farmacèutic i per això es vol crear un clúster farmacèutic que serveixi per potenciar serveis a les empreses que tinguin relació amb aquestes activitats i que atregui a més empreses del sector al municipi.

Polígons industrials

"Volem repensar els nostres polígons industrials i definir amb les empreses de la ciutat les àrees d'activitat econòmica", va dir Díaz. "Volem apostar per les empreses d'alt valor afegit, tecnològic, netes i sostenibles. El Pacte és una bona eina per treballar de la mà amb les empreses", va concloure l'alcaldessa.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues de Llobregat


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix