Finalitzen les obres de subministrament d'aigua potable per Abrera

Imprimeix

L’actuació dóna resposta a l’increment de demanda d’aigua al municipi fruit del creixement de l’activitat econòmica.

L’empresa Aigües Ter-Llobregat (ATLL), Concessionària de la Generalitat SA, ha finalitzat la construcció d’una canonada de 2,2 km de longitud i 355 mm de diàmetre que connecta la xarxa d’ATLL, situada al marge dret del riu Llobregat, amb el dipòsit municipal de Sant Ermengol. Aquest dipòsit dóna servei al nucli urbà d’Abrera i a les zones industrials situades a ponent.

Per a fer-ho possible, ha realitzat dues grans perforacions dirigides, una per sota la línia de Ferrocarrils de la Generalitat Barcelona–Manresa i la carretera C-55 i l’altra per sota l’autovia A-2. També s’han executat tots els elements elèctrics i d’automatització necessaris per a la seva posada en servei.

L’actuació dóna resposta a l’increment de demanda d’aigua que es produeix a Abrera com a conseqüència d’importants inversions en l’àmbit de l’activitat econòmica (nou centre logístic ubicat al polígon de Sant Ermengol) que s’estan duent a terme en el municipi. L’obra té un pressupost aprovat per l’ACA d’1,29 milions d’euros i forma part del Pla d’inversions d’ATLL Concessionària.

Redacció / Foto: Aj. Abrera