La nova AECC de Pallejà comença a caminar

Imprimeix

L'entitat es va presentar davant d’un nombrós públic que va omplir la sala d’actes del Castell.

Amb una sala d’actes del Castell de Pallejà plena de gom a gom va tenir lloc la presentació de la nova Junta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a la població. A l’acte van assistir els diversos representants del consistori encapçalats per l’alcaldessa, Ascensión Rati. Durant la seva intervenció va desitjar molta sort al nou projecte contra el càncer i va remarcar que Pallejà és un poble molt solidari i que iniciatives d’aquest caire encara el fan créixer més.

També van intervenir el regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Pallejà, Rafael Martín, la vicepresidenta de la Junta Provincial de Barcelona de l’AECC, Cristina Salat, així com la presidenta de l’AECC de Pallejà, Esther Moreno. La mandatària, a més, va presentar a la nova junta que serà l’encarregada de dur a terme les tasques de voluntariat al municipi baixllobregatí: tasques de prevenció, acompanyament i difusió de totes les campanyes que promogui l’associació.

Aquesta entitat se suma a les moltes entitats que compta el municipi per donar suport a les persones que més ho necessiten, en aquest cas en l’àmbit de la salut, i especialment de la malaltia tan extesa com és el càncer, malaltia que desenvoluparà en un de cada dos homes i un de cada tres dones al llarg de la seva vida.

Per finalitzar va tenir lloc una interessant conferència a càrrec de la psico-oncòloga de l’AECC, Mar Leiva.

Redacció / Foto: AECC Pallejà