L’Ajuntament de Begues presenta la seva nova imatge

Imprimeix

El consistori baixllobregatí ha aprovat una nova marca corporativa que s’està implantant de forma progressiva en la cartelleria i la resta d’elements gràfics.

L’Ajuntament de Begues presenta una nova imatge corporativa inspirada en el nou escut del municipi. La seva creació correspon a la necessitat d’actualitzar la normativa gràfica municipal que datava de l’any 2001. Amb aquesta nova marca, el consistori vol oferir una imatge més actual, adaptada a l’era digital, però, sempre, sense perdre la seva pròpia identitat. 

Es manté el pi

El nou logotip manté el pi com a figura central, així com les dues rodes als dos costats, que recorden la pertinença de Begues a l’antiga Baronia d’Eramprunyà. Inclou també una corona de cinc torres, inspirada en l’escut oficial, però on queden minimitzats els traços per millorar-ne la seva reproducció. Pel que fa als colors corporatius són el verd i el gris, seguint la línia que ja es va iniciar en el nou disseny del butlletí municipal. 

2558

Aquesta setmana s’està començant a implantar aquesta nova imatge corporativa en la cartelleria i en els rètols identificatius que hi ha a l’edifici de l’Ajuntament. La previsió és aplicar la nova marca de forma progressiva en la resta d’elements gràfics del consistori.

Redacció / Foto: Aj. Begues