L’Ajuntament de Begues presenta la seva nova imatge

El consistori baixllobregatí ha aprovat una nova marca corporativa que s’està implantant de forma progressiva en la cartelleria i la resta d’elements gràfics.

L’Ajuntament de Begues presenta una nova imatge corporativa inspirada en el nou escut del municipi. La seva creació correspon a la necessitat d’actualitzar la normativa gràfica municipal que datava de l’any 2001. Amb aquesta nova marca, el consistori vol oferir una imatge més actual, adaptada a l’era digital, però, sempre, sense perdre la seva pròpia identitat. 

Es manté el pi

El nou logotip manté el pi com a figura central, així com les dues rodes als dos costats, que recorden la pertinença de Begues a l’antiga Baronia d’Eramprunyà. Inclou també una corona de cinc torres, inspirada en l’escut oficial, però on queden minimitzats els traços per millorar-ne la seva reproducció. Pel que fa als colors corporatius són el verd i el gris, seguint la línia que ja es va iniciar en el nou disseny del butlletí municipal. 

2558

Aquesta setmana s’està començant a implantar aquesta nova imatge corporativa en la cartelleria i en els rètols identificatius que hi ha a l’edifici de l’Ajuntament. La previsió és aplicar la nova marca de forma progressiva en la resta d’elements gràfics del consistori.

Redacció / Foto: Aj. Begues


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix