Es mantenen els terminis i les fases d’execució de la variant de Vallirana

El cap de la Demarcació de Carreteres ho ha confirmat en una reunió que ha mantingut avui amb representants de l’Ajuntament.

L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, i el regidor d’Urbanisme i Barris, Jordi Urrea, s’han reunit aquest matí amb Lluís Bonet, cap de les obres de la variant de Vallirana de la Demarcació de Carreteres de l’Estat. En aquesta reunió Lluís Bonet ha confirmat les informacions que tenia i que va manifestar l’Ajuntament fa uns dies: que les obres continuen dins els terminis previstos i que els canvis de maquinària i personal obeeixen a les diferents etapes de les obres.

Les mateixes donacions econòmiques

L’alcaldessa ha rebut també la trucada de Juan José Barios, responsable de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, que ha confirmat també que les obres segueixen al ritme establert i que no cal alarmar-se per la seva continuïtat. També s’ha confirmat que es mantenen les dotacions del pressupost amb les anualitats previstes.


En la reunió d’aquest matí, Lluís Bonet ha informat que el procés de construcció dels túnels segueix la planificació prevista i que s’han iniciat les feines de rebaix. Els canvis en els tipus de feina a realitzar provoquen acomiadaments, però alhora contractació de nou personal per a les noves fases de la construcció. Així, s’ha confirmat que s’iniciaran les feines de construcció de la passarel·la que es farà a la zona de la Llibra i també altres feines exteriors, com canalitzacions d‘aigües pluvials a la zona del Parc de la Font del Rector.

Per la seva part, des de l’Ajuntament s’ha agraït l’actuació de la Demarcació de Carreteres en diferents punts de la N340 al pas per Vallirana, amb la col·locació de senyals destinats a les mesures de precaució que cal tenir amb els ciclistes que circulen per aquests trams de carretera.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix