Cerquen grafiters per decorar el mur de l’autovia A2 de Sant Andreu

L'objectiu és promoure l'art urbà i donar color a aquesta barrera arquitectònica que actua com a pantalla sonora al municipi.

Durant la Fira de Primavera, el darrer cap de setmana del mes de maig, es presentarà el Concurs Extraordinari de Graffitis de Sant Andreu de la Barca, obert també a artistes d'altres localitats, que té com a objectiu fomentar l'art urbà a la ciutat i promoure l'art entre els joves. I és que el consistori baixllobregatí ha fet una crida als joves d'entre 12 i 35 anys de la ciutat perquè decorin amb el seu art el mur de l'autovia A2 donant d'aquesta manera color a aquesta barrera arquitectònica que actua com a pantalla sonora a la ciutat. El tema del dibuix és lliure però ha d'estar relacionat amb Sant Andreu de la Barca en el seu context de passat, present o futur. Respecte a la distribució de l'espai, 900 metres en total, els veïns de Sant Andreu de la Barca tindran prioritat sobre els de fora i es reserva el 75% de l'espai per aquest col·lectiu.

El regidor de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha explicat que "la iniciativa té un doble objectiu: promoure l'art entre els joves i que aquests contribueixin a fer més maca la ciutat convertint un espai gris en un espai artístic" i ha afegit que "volem oferir un espai d'expressió i creació oberta a tots els joves."

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix