Llibertat provisional per a Joaquín Guerrero en el cas Inipro

Imprimeix

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Viladecans, així com Ricard Campàs, administrador de l’empresa, i Enrique Miró, responsable d’Itinere, estan acusats d’alteració de subhastes i tràfic d’influències entre d’altres delictes.

El titular del jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona ha deixat en llibertat provisional al primer tinent d’alcalde de Viladecans, Joaquín Guerrero, i als empresaris Ricard Campàs –un dels administradors d’Inipro- i Enrique Miró –responsable d’Itinere, una de les filials d’Inipro-, després de prendre’ls declaració aquest dijous a la tarda pel cas Inipro, que continua sota secret de sumari. El jutge els acusa dels presumptes delictes d’alteració de subhastes en concursos públics i tràfic d’influències, entre d’altres delictes, segons ha informat el TSJC.

El jutge els retira el passaport

Com a mesures cautelars, tots tres hauran de comparèixer mensualment al jutjat, tenen prohibit sortir del territori i se’ls ha retirat el passaport. Pel que fa al quart detingut, l’excap de gabinet de l’alcalde de Tarragona, Gustavo Cuadrado, serà citat properament pel magistrat instructor en qualitat d’investigat.

Redacció / Foto: Arxiu