Sant Climent de Llobregat tindrà habitatges de lloguer social

La urbanització i reparcel·lació del sector del Molí inclou la remodelació de la Masia Can Bonet que es pretén destinar a l’atenció de la gent gran.

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat va aprovar en el Ple municipal d’abril el projecte d’urbanització i reparcel·lació del sector del Molí. Aquesta mesura suposa un pas endavant del consistori per garantir que els joves i la gent gran puguin disposar d’un habitatge digne, així com els ciutadans amb menys recursos, que podran accedir a habitatges de lloguer social. Actualment s’està elaborant un estudi econòmic i d’usos que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a l’alcalde de Sant Climent, Isidre Sierra, aquesta aprovació era necessària perquè “mostra que pas a pas anem consolidant un espai que donarà utilitat als veïns i veïnes del poble."

terme municipal sant climent

El procés urbanístic de l’àmbit del Molí i de Cal Esquerrà es va iniciar fa més de deu anys. L’aprovació, però, arriba després que s’hagi aprovat la modificació del Pla General sense cap al·legació sobre el projecte. Aquest és el principal motiu pel qual l’alcalde assegurava que no entenia el vot contrari de tota l’oposició quan no s’ha presentat cap al·legació ciutadana durant tot el procediment administratiu. Sierra assegura que “aquells que han tingut alguna responsabilitat de govern i mai han fet res per l’habitatge públic voten ara en contra de la creació d’habitatges per a les famílies amb menys recursos, els joves i la gent gran.”

L’aprovació d’aquest projecte urbanístic permet consolidar la propietat de la Masia Can Bonet, de titularitat municipal, i dels més de 20.000 m2 de parc forestal que l’envolten. La voluntat del consistori municipal és destinar aquest equipament a l’atenció de la gent gran.

Redacció / Foto: Aj. Sant Climent de Llobregat


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix