Nestlé celebra el Dia Mundial de la Seguretat i el Treball

Imprimeix

A la segona jornada es van realitzar actes adreçats als treballadors de l’empresa, es va retre reconeixements a persones i es va apropar al personal laboral els diferents serveis d’emergència.

La multinacional Nestlé va celebrar la segona jornada del Dia Mundial de la Seguretat i el Treball dins la Segona Fira de la Seguretat a la seva seu central ubicada a la localitat d’Esplugues de Llobregat. L’acte va comptar amb la presència del director General de l’empresa Nestlé a Espanya, Laurent Dereux, així com altres representants i responsables de l’empresa.        

En aquesta jornada es van fer diferents actes adreçats als treballadors de l’empresa de sensibilització de la seguretat així com fer un reconeixement a les diferents persones de l’empresa que en el darrer any han destacat per ser un exemple de persones vinculades i amb una actitud a l’hora de fer tasques que han ajudat a transmetre aquest valor de seguretat integrada en tasca laboral. A la seva vegada, la jornada va servir per apropar els treballadors d’aquesta seu als diferents serveis d’emergències.

Per part del CME van participar l’ABP dels Mossos d'Esquadra d’Esplugues de Llobregat, la Unitat Canina, TEDAX i ART Sector Sant Feliu que van tenir l’oportunitat d’explicar més de prop la tasca que desenvolupen, com la fan, amb quins mitjans i també es van donar consells bàsics de seguretat i contestar tots els dubtes als participants i assistents a l’acte.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra