Nestlé celebra el Dia Mundial de la Seguretat i el Treball

A la segona jornada es van realitzar actes adreçats als treballadors de l’empresa, es va retre reconeixements a persones i es va apropar al personal laboral els diferents serveis d’emergència.

La multinacional Nestlé va celebrar la segona jornada del Dia Mundial de la Seguretat i el Treball dins la Segona Fira de la Seguretat a la seva seu central ubicada a la localitat d’Esplugues de Llobregat. L’acte va comptar amb la presència del director General de l’empresa Nestlé a Espanya, Laurent Dereux, així com altres representants i responsables de l’empresa.        

En aquesta jornada es van fer diferents actes adreçats als treballadors de l’empresa de sensibilització de la seguretat així com fer un reconeixement a les diferents persones de l’empresa que en el darrer any han destacat per ser un exemple de persones vinculades i amb una actitud a l’hora de fer tasques que han ajudat a transmetre aquest valor de seguretat integrada en tasca laboral. A la seva vegada, la jornada va servir per apropar els treballadors d’aquesta seu als diferents serveis d’emergències.

Per part del CME van participar l’ABP dels Mossos d'Esquadra d’Esplugues de Llobregat, la Unitat Canina, TEDAX i ART Sector Sant Feliu que van tenir l’oportunitat d’explicar més de prop la tasca que desenvolupen, com la fan, amb quins mitjans i també es van donar consells bàsics de seguretat i contestar tots els dubtes als participants i assistents a l’acte.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix