Castelldefels vol saber el grau de vulnerabilitat de la població

Imprimeix

L’Ajuntament endegarà una enquesta per tenir dades sobre els problemes reals de les persones que tindrà l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

 

El consistori municipal iniciarà aquest dilluns 2 de maig una enquesta de població anomenada Baròmetre Inclusiu, emmarcada en el Pla d’Inclusió Social (PLIS). Aquesta permetrà conèixer quin és el grau de vulnerabilitat de la població en relació a diferents aspectes socials i econòmics. Aquesta informació ajudarà a planificar de forma més acurada i d'acord amb la situació de les persones de Castelldefels els serveis i projectes a realitzar  en els propers anys. L'objectiu de l’acció  és conèixer amb detall l'opinió i els problemes reals de la gent amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la ciutat, lluitar contra l'atur i l'exclusió social i atendre millor les necessitats socials de la població.

Unes 400 enquestes

Així, durant el mes de maig es realitzaran unes  400 enquestes d'uns 15 minuts de durada. Els resultats que se'n desprenguin tindran valor estadístic. En nom de l'Ajuntament, els enquestadors s'interessaran, mitjançant preguntes senzilles, per l'opinió i els problemes reals de la gent, amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i lluitar contra l'exclusió social. 

L'objectiu final de les trobades participatives i del Baròmetre Inclusiu serà tenir un full de ruta que faciliti el desenvolupament del Pla d'Inclusió Social de Castelldefels al llarg del període que va de 2016 fins a 2020.

Redacció / Foto: Noticias de Castelldefels