Sant Andreu de la Barca baixa els delictes contra les persones en un 25%

Fa vuit anys que a la ciutat baxllobregatina no hi ha un accident de trànsit amb víctimes mortals.

Els delictes contra les persones s’han reduït a Sant Andreu de la Barca un 25% respecte a l’any anterior. Així es desprèn de les dades recollides a la memòria de la Policia Local, que s’ha presentat a la Junta Local de Seguretat. Durant l’any 2015 es van reduir a la ciutat els delictes coneguts en un 0,77%. Els delictes contra les persones van baixar un 25,70%, contra la seguretat viària un 10%, contra l’ordre públic un 59,09% i contra la salut pública un 50%.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, explica que “la ciutat viu una situació estable malgrat la greu crisi econòmica que hem passat els darrers anys”. Durant l’any passat no es va registrar cap víctima mortal per accident de trànsit i ja són 8 els anys que no hi ha morts a les carreteres de Sant Andreu de la Barca. D’alltra banda, L’inspector en cap de la Policia Local, Jordi Bernat, considera “aquesta situació ve donada per la planificació que s’ha fet als carrers de la ciutat i els controls que es fan de manera periòdica”. Bernat ha destacat el funcionament del model de proximitat i en aquest sentit ha subratllat l’esforç que “s’ha fet els darrers anys per consolidar les relacions amb les associacions de veïns i les entitats socials i culturals, mantenint reunions periòdiques per conèixer els problemes específics dels barris, estudiar-los i buscar solucions.”

Redacció / Foto: Aj. Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix