Es posa en marxa un nou bus exprés entre Barcelona i Vallirana

Imprimeix

Entrarà en servei el 2 de maig i augmentarà l’oferta de les expedicions amb 12 anades i 11 tornades de dilluns a divendres feiners.

El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir del proper dilluns 2 de maig la comunicació directa en autobús entre Barcelona i Vallirana amb la posada en marxa d’una nova línia que forma part de la xarxa Exprés.cat. Aquesta donarà servei a Vallirana i Cervelló sense haver de parar a Molins de Rei, la  qual cosa permetrà guanyar 10 minuts en sentit Vallirana i escurçar 20 minuts el trajecte en direcció a Barcelona respecte el servei actual, que es mantindrà.

Amb el nou bus exprés e17 Barcelona-Vallirana s’incrementaran les expedicions. De les dues directes que hi ha ara es passarà a 11 en sentit Vallirana i 12 cap a Barcelona de dilluns a divendres feiners. El bus exprés circularà per les autovies B-24 i B-23, mentre que el servei convencional continuarà passant per Molins de Rei per agafar després l’A-2 i la B-23.

Uns 120.000 viatgers l’any

 Actualment, la línia Barcelona-Vallirana presta servei a uns 120.000 viatgers a l’any. La nova línia forma part de la xarxa d’autobusos d’altes prestacions Exprés.cat, serà la dissetena que es posa en funcionament a Barcelona i la vint-i-quatrena a tot Catalunya.

Redacció / Foto: Generalitat de Catalunya