Ensenyament tancarà una de les dues línies de P3 a Olesa

Imprimeix

El grup que se suprimirà serà a l’escola Mare de Déu de Montserrat, que és la que va tenir menys sol·licituds de places durant el període de preinscripció.

El proper curs 2016-2017 es tancarà un únic grup de P3 a Olesa. Així ho ha confirmat el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, Josep Maria Pérez, que ha precisat que el grup que se suprimirà serà a l’escola Mare de Déu de Montserrat, que és la que va tenir menys sol·licituds de places durant el període de preinscripció. D’aquesta manera el segon grup de P3, que inicialment el departament d’Ensenyament pensava suprimir continuarà funcionant. Una supressió que hauria afectat o bé l’escola Sant Bernat o bé el Josep Ferrà i Esteva.

L’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, ja havia anunciat fa uns dies que, després de la reunió mantinguda amb la inspectora de zona, l’Ajuntament havia aconseguit un principi de compromís que salvaria un dels dos grups de P3 que la Generalitat volia eliminar el proper curs a Olesa de Montserrat. Malgrat que inicialment la postura del departament era ferma, l’alcaldessa afirmava que finalment els arguments donats per l’ajuntament havien donat els seus fruïts i semblava que només es tancaria una línia al centre que havia rebut menys sol·licituds, l’escola Montserrat. Ara bé, el compromís només era verbal, i restava pendent del vistiplau final de la direcció general del departament d’Ensenyament. El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, Josep Ma. Pérez, ha confirmat, però, que si bé és cert que manca el vistiplau de la direcció general, “la decisió és definitiva”, i per tant, només es tancarà un grup de P3.

Redacció / Foto: Aj. Olesa de Montserrat