El govern municipal de Molins de Rei ja té enllestit el PAM 2015-19

En total es recull 213 compromisos d’actuació pels proper anys i que serà presentat en el Ple de la setmana vinent.

El govern municipal portarà al debat i la votació del Ple, que se celebrarà el 28 d’abril, la proposta de Pla Actuació Municipal per aquest mandat. En el document es recull 213 compromisos d’actuació pels propers anys i que surten del pacte de govern i les aportacions dels tècnics municipals, els grups de l’oposició i la ciutadania si és aprovat s’enviarà un exemplar a tots els domicilis de Molins de Rei.  

Un dels aspectes destacables d’aquest document ha estat el seu procés d’elaboració, que va començar l’octubre de l’any passat. Es va fer un primer esborrany a partir del contingut recollit en el Pacte de Govern, al que s’hi van afegir aportacions dels tècnics municipals i dels regidors i responsables d’àrea. Després es va obrir el procés participatiu a la ciutadania i a la resta de grups polítics, cosa que ha permès recollir més de 430 propostes que han estat valorades i contrastades, si bé moltes d’elles ja estaven incorporades en el document inicial.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, explica que “el PAM és un compromís ferm i una guia transparent de les nostres prioritats, tant pels ciutadans com pels treballadors municipals”. Casals ha recalcat que “aquest era un compromís adoptat durant la campanya electoral que ens obligarà a ser encara més rigorosos, eficients i transparents en la nostra gestió de govern”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, vol incidir en la idea que “el PAM detalla els objectius de transformació de la vila en un context de dificultats econòmiques, i, per tant, de més complexitat” però a l’hora també destaca que “el document certifica que aquest govern té un projecte global de vila, que dóna tanta importància a les grans inversions com als petits detalls.”

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix