L’Ajuntament de Torrelles, a favor de retirar una antena de telefonia

Imprimeix

El consistori municipal, que no va donar permís per a la seva instal·lació actual al costat d’una escola, ofereix indrets alternatius.

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat va signar el manifest de la Comissió per a la reubicació de l’antena de Vodafone que va fer públic divendres en una concentració a la rèplica de la plaça Sant Jaume de Catalunya en Miniatura i que va aplegar més d’un centenar de persones.

En el text, es demana que s’apliqui el principi de precaució com es fa a Europa per evitar la presència d’una antena de telefonia –amb les radiacions  que provoca- al costat de l’escola Sant Martí on hi passen cada dia 400 nens.

Diàleg amb Vodafone

A més, es demana diàleg a Vodafone per buscar alternatives d’instal·lació als terrenys actuals, com ara les àrees de servei del consistori a les urbanitzacions, al cementiri, o en camps privats on no molesti a ningú. Durant la manifestació, es va reiterar que no s’està en contra de la tecnologia ni de l’antena, però sí del lloc on s’ha instal·lat, sense el permís de l’Ajuntament. 

Redacció / Foto: Arxiu