L’Ajuntament de Molins de Rei rebaixa el temps de resposta als ciutadans

És la primera vegada que es rebaixa la barrera dels 10 dies i la millor xifra aconseguida des que es registra i s’analitza.

L’Ajuntament de Molins de Rei respon les queixes i suggeriments dels vilatans amb 9’2 dies de mitjana. Aquesta és la primera vegada que es rebaixa la barrera dels 10 dies i la millor xifra aconseguida des de que es registra i s’analitza el retorn a les aportacions rebudes. Per altra banda, l’app Cuidem Molins també ha registrat 724 incidències a la via pública durant el seu primer any de funcionament.

Així, l’any 2015 es van rebre un total de 810 queixes, un 21’4% més que l’any anterior; pel què fa al temps de resposta s’ha passat dels 10,14 dies de mitjana del 2014 als 9’22 dies del 2015. El nivell de respostes es manté estable en el 96%. Pel què fa als principals temes objecte de les aportacions continuen inamovibles tot allò que té a veure amb la via pública.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, explica que “les queixes, els suggeriments i, en definitiva, les aportacions ciutadanes, són un mecanisme de participació que ens permet accelerar la millora de la vila”, i ha afegit que “aquests resultats demostren que hem canviat la mentalitat i la manera de treballar de l’Ajuntament per oferir més qualitat democràtica, més proximitat i més transparència”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, també ha incidit en la idea que “un dels nostres objectius prioritaris quan vam arribar al govern era fer un Ajuntament més proper, i és obvi que per fer-ho cal escoltar, atendre i respondre”. Paz també ha comentat que “els grans projectes comencen perquè funcionin les coses més essencials.”

Cuidem Molins

També es va presentar els primers resultats de l’aplicació per dispositius mòbils Cuidem Molins, que va entrar en funcionament a finals de febrer del 2015. En total, a través d’aquesta app s’han registrat 724 incidències a la via pública, de les que s’han acceptat i tramitat el 92’3%.

Redacció / Foto: Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix