Lliurats els vuitens Premis Ciutat del Prat

Imprimeix

L’acte es va celebrar ahir a l’Auditori del Cèntric Espai Cultural amb l'actuació del grup de gospel BCN Messengers.

Ahir es va celebrar la vuitena edició dels Premis Ciutat del Prat a l'Auditori del Cèntric Espai Cultural. Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats.

Els quatre premis d'enguany han estat per a les següents persones i col·lectius:

- Associació Espanyola Contra el Càncer. Junta local del Prat. Per la seva dilatada trajectòria per la sensibilització vers aquesta malaltia i la seva tasca d’assistència social i psicològica a les persones malaltes i a les seves famílies.

- Vicenç Tierra Martínez, per la seva trajectòria com a escriptor i articulista i la seva contribució a la vida cultural de la ciutat.

- Gregorio Benedí Pérez, per tota una vida dedicada a fer de la pràctica del futbol una eina eficaç contra l’exclusió social de molts nens i joves de la ciutat.

- Associació SAÓ-Prat, pel foment dels valors de la solidaritat i la igualtat i la seva contribució a la millora social, econòmica i laboral de les persones més desafavorides.

Els guardons van ser lliurats per l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i els portaveus dels grups polítics municipals. La gala va comptar amb l'actuació del grup de gospel BCN Messengers.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat