Una delegació colombiana visita el Baix Llobregat la propera setmana

Imprimeix

Els visitants sud-americans estan molt interessats a conèixer temes relacionats amb la gestió mediambiental i dels residus.

Una delegació de Colòmbia, encapçalada pel governador del departament de Quindío i una quinzena d'alcaldes de municipis d'aquesta zona, acompanyada d'autoritats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) visitaran des de dilluns i fins al proper dijous 14 d’abril el Baix Llobregat. Els visitants sud-americans estan molt interessats a conèixer temes relacionats amb la gestió mediambiental i dels residus.

El Papiol, primera escala

El Papiol és el primer municipi que visitaran, on els donarà la benvinguda Joan Borràs, com a alcalde de la localitat i com a conseller del govern de l'AMB. A continuació, hi haurà una sessió de treball, en què Joan Borràs farà una conferència per als seus homònims colombians en la qual tractarà temes com l'estructura política i administrativa de Catalunya, les avantatges de mancomunar serveis o què significa per a un municipi com El Papiol formar part de l'AMB. La idea és fer després un recorregut pel Papiol per mostrar als convidats alguns dels projectes que s'han pogut desenvolupar al municipi gràcies al suport de l'AMB.

En l’agenda també hi ha previst la visita de l’Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Sant Feliu de Llobregat, l’Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) de Sant Joan Despí, el Parc Agrari del Baix Llobregat i les Instal·lacions del Trambaix de Sant Joan Despí entre altres indres de l’àrea metropolitana.

Redacció / Foto: Arxiu