S’obre un expedient per les obres del camí de Can Reinal

Imprimeix

Segons l’Ajuntament de Torrelles, els propietaris de la finca no han seguit el que s’establia a la llicència d’obres i ara el consistori reclama que s’arregli i es restauri l’aspecte físic anterior.

L’Ajuntament de Torrelles ha iniciat un expedient de protecció de la legalitat urbanística davant les obres d’ampliació del camí de Can Reinal, per haver sobrepassat el que establia la llicència atorgada.

Segons el consistori baixllobregatí, fa uns mesos els propietaris de la finca van obtenir un permís per eixamplar un metre el camí que va del cementiri al Raval Pedró, per permetre el pas dels camions de pinso que van a la granja de Can Reinal. Malgrat tot, les obres han deixat la vegetació dels marges malmesa, una ampliació del camí superior a la permesa, talussos deficients, mala estesa del fresat asfàltic, mala anivellació per a la conducció d’aigües i afectació als marges de pedra seca. És per això que l’Ajuntament considera que les obres són il·legalitzables i reclama que s’arregli i es restauri l’aspecte físic anterior. 

Redacció / Foto: Arxiu