Pallejà obre l’elaboració del seu Pla de Mobilitat a la ciutadania

Imprimeix

L’Ajuntament baixllobregatí convoca tres jornades de participació per consensuar les accions que es preveuen per a una mobilitat més segura i sostenible.

L’Ajuntament de Pallejà està elaborant el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per al municipi, que marca les actuacions a emprendre en matèria de seguretat i sostenibilitat en la mobilitat fins al 2020. Un dels objectius principals de l’equip de govern és afavorir la participació de la ciutadania perquè obtingui el màxim de consens possible, i és per això que en la fase de la diagnosi ja es va fer un exhaustiu treball de camp amb enquestes a la població.

Ara, un cop elaborat el pla d’acció, amb les propostes i accions concretes que hauran de complir els objectius plantejats, s’ha volgut obrir a la ciutadania perquè hi doni la seva opinió i plantegi les seves propostes o alternatives.

Aquest és el punt més important en l’elaboració del PMUS i el consistori ha convocat tres jornades de participació. La primera, el dissabte 16 d’abril, s’ha anomenat “Mou-te per Pallejà” i consistirà en una passejada o pedalada conjunta per identificar els punts crítics de la mobilitat al municipi i debatre les accions proposades al pla. Les dues jornades següents tindran lloc en dijous, a les 19 h. Seran reunions al Centre Cívic de Fontpineda (21 d’abril) i al Castell (28 d’abril) on els pallejanencs podran expressar la seva opinió sobre com fer una mobilitat més segura, més sostenible i més justa a Pallejà. El pla de mobilitat s’elabora amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana.

Redacció / Foto: Xiptv