La Creu Roja Castelldefels presenta la Memòria d’Activitats 2015

Imprimeix

Durant l’acte, que es va celebrar a l’espai Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernández, es va reconéixer als seus voluntaris, socis i usuaris.

El passat 1 d’abril, la Creu Roja de Castelldefels va presentar a l'espai Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado la seva Memòria d'activitats 2015. A més, es va retre homenatge als seus socis, voluntaris i usuaris en un acte que va comptar amb l'assistència de gairabé 300 persones, on cal destacar la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Candela López, i diversos regidors.

En l'esdeveniment es va exposar l'activitat que ha dut a terme Creu Roja a Castelldefels durant l'any 2015, donant especial protagonisme a les veus dels usuaris que van voler, en primera persona, compartir la seva vivència dins la nostra institució amb tots els presents. "Des de Creu Roja ens comprometem a seguir treballant per atendre les necessitats dels col·lectius més vulnerables i donar una resposta integral i acompanyada. Vull destacar el gran i imprescindible paper de la nostra força humana més important: els voluntaris/es  i socis/es de la nostra entitat. Sense ells res seria possible", va afirmar la presidenta de Creu Roja Castelldefels, Lídia Lanuza.

Redacció / Foto: Creu Roja Castelldefels