Sant Esteve acollirà la 8a International Wine Tourism Conference

Es tracta d’un dels congressos d’enoturisme més importants del món que se celebrarà els dies 5 i 6 d’abril.

Sant Esteve acollirà els propers dies 5 i 6 d’abril la vuitena edició de la International Wine Tourism Conference (IWINETC), uns dels congressos anuals més importants d’enoturisme a escala mundial. Els organitzadors han escollit l’Hotel Barcelona Golf de Sant Esteve per celebrar aquest esdeveniment que s’emmarca en el conjunt d’accions vinculades a l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme 2016. Està previst que assisteixen a l’acte de recepció del congrés, l’alcaldessa de Sant Esteve, Maria del Carme Rallo, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Enric Carbonell. L’objectiu d’aquest congrés és conèixer els professionals del vi i el turisme, intercanviar idees amb altres professionals d’aquests dos sectors per establir noves relacions comercials i conèixer les últimes innovacions.

Un ampli programa

Seran dos dies amb més de 30 xerrades, presentacions, taules rodones i tallers, i amb l’assistència de desenes de professionals del vi i el turisme gastronòmic de diversos països. A més, el 7 d’abril tindrà lloc un workshop amb operadors turístics especialitzats en aquest sector, on el Consorci de turisme del Baix Llobregat estarà present per comercialitzar el conjunt de l’oferta turística de la comarca.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix